Često postavljana pitanja

Kako se rezervira termin?

Termin se rezervira ispunjavanjem kratkog formulara dostupnog na ovoj poveznici. Nakon dogovora za termin se izdaje račun. Termin se realizira po vidljivoj uplati.

Zašto se termin plaća unaprijed?

Korisnik zakupljuje slobodan termin predavača. Slično kao što kupujete kartu za kino vi plaćate svoje mjesto. Predavač se za vaš rezervirani termin mora unaprijed pripremiti i u isti termin ne može raditi neki drugi posao. Na taj se način pokušavaju izbjeći nesporazumi ili izgovori (poput pas mi je pojeo zadaću, internet mi nije radio i sl.). Ujedno se radi i o međusobnom poštivanju odnosa klijenta i davatelja usluge.

Zašto su svi termini dostupni samo online?

Termini su dostupni samo online zbog utroška vremena i putnih troškova. Cijena bi za klijenta bila znatno viša, a za predavača bi utrošak vremena za putovanje ponekad bio i veći od trajanja samog termina. Predavanja i radionice se mogu realizirati uživo.

Što je potrebno učeniku za sudjelovanje u poučavanju

Poučavanje se odvija putem Zoom platforme. Učenik na svojem računalu, tabletu ili pametnom telefonu mora imati instaliranu Zoom aplikaciju (koja je besplatna). Naravno potrebna je i internetska veza za povezivanje. Učenik na svojem uređaju mora imati ispravan mikrofon radi komunikacije. Kamera nije nužna tj. ovisi o želji i raspoloženju korisnika.

Kako izgleda tijek dogovora i realizacije termina?

Nakon ispunjavanja formulara i dogovora plaćate termin. Poučavatelj kreira Zoom poveznicu koju dostavlja na vašu e-mail adresu. Zoom poveznica se otvara 5 minuta prije vašeg termina kako bi se na vrijeme spojili i provjerili tehniku.

Što u slučaju kašnjenja?

Poveznica za termin otvara se 5 minuta ranije i poučavatelj čeka online prvih 10 minuta. Ukoliko se klijent ne spoji unutar tih 15 minuta smatra se da je termin završen i poveznica se zatvara.

Postoji li snimka predavanja?

Poučavanje se ne snima i strogo je zabranjeno video i/ili audio snimanje i distribucija od strane klijenta.

Ima li Clionaut YouTube kanal?

Clionautov YouTube kanal nalazi se na ovoj poveznici.

Ima li Clionaut TikTok račun?

Clionautov TikTok je na ovoj poveznici.